17 Ağustos 2012 Cuma

Yok mu Arttıran :S

Son günlerde yoğunluktan şikayet ederken, işlerin daha da azalmasını umarken giderek katlanıyor yorgunluklar.

Güzel gelişmeler oluyor ama oldukça da işler büyüyor. Öncelikle hiç hesapta yokken ev aldık :)) Şu anki evim çok küçük olduğundan sığamıyorduk. temizliği de zor oluyordu. Artık sadece eşyaların yerlerini değiştiriyordum. Daha büyük bir ev istiyorduk ama böyle pat diye olması şaşırttı bizi. Şimdi onun temizlenmesi, eksiklerin giderilmesi, takılacaklar, onarılacaklar e yeniden alınacaklar derken kafam bir dünya...Allah böyle yorgunluklar versin herkese ne diyelim...Allah ev dileyen herkese nasip etsin.




Sonra.. Esra kreşe başladı bu hafta başı. İlk iki gün çok büyük bir hevesle gitti. üçüncü gün su koyverme emareleri görülmekle beraber. dün ve bugün işler sarpa sardı.sabahları beni bırakmak istemiyor. gün içinde de ağlamalar oluyormuş ama dikkati kolay dağılıyor yaşı itibariyle de. Şimdi bayram tatili giriyor biraz zorlayacak bizi tam düzene alışmışken.... İlk etkinliğini de yaptı Esracık.. Tavşan figürüne pamuk yapıştırma :) telefondan foto ekleyemiyorum ama ekleyebilseydim çok güzel olurdu :)

Herkese selamlar. ben biraz nette dolaşıp eksik gidereyim :)) Sevgiler

15 yorum:

  1. Mutlulukla huzurla oturun yeni evinizde inş.ESracıkta bir an önce alışır inş kreşine.Şimdiden iyi bayramlar dileyeyim birde gitmeden:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederiz Gizemcim... İyi bayramlar.Öpüyorum

      Sil
  2. hayırlı olsun güle güle oturun inşallah.esracık kısa sürede alışır umarım okuluna.ne güzel bak hesapta yokken ev almışsınız darısı başımıza:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gönlünüzden geçenin daha iyisi olsun inşallah. Sevgiler..

      Sil
  3. Allah sıkıntısız, tasasız keyifle oturmayı nasip etsin yeni evinizde. Esra'da pek şeker gözüküyor maşallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin Vildancım teşekkürler. iyi bayramlar.

      Sil
  4. Hayırlı olsun eviniz Güle güle oturun insallah.. Güzel keyifli koşuşturmalar bunlar :) Sağlık olsun da ...

    www.minikyengec.com bende beklerim :)

    Sevgiler ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sevimli ve güzel bir site. emeğinize sağlık.. güzel dilekleriniz için teşekkürler. Sevgiler, iyi bayramlar.

      Sil
  5. Hayırlı olsun eviniz! Minik kızınıza da başarılar... :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler.. Amin. :)) İyi bayramlaar

      Sil
  6. Ne güzel yeni başlangıçlarınız olmuş, her şey gönlünüzce olsun. Güle güle oturun yeni evinizde inşallah. Adaşıma da eğitim hayatında başarılar, mutluluklar dilerim:)

    YanıtlaSil
  7. Ay yerim ben onu daha geçenlerde iki emziği ağzına tıkan kız değilmi bu):)
    MAŞALLAH bebeğime...

    YanıtlaSil
  8. yeni eviniz hayırlı olsun öncelikle, takibe aldım sizi blogger cafe'de görerekten :) bana da beklerim, güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiyle :)

    YanıtlaSil
  9. Sevgili Havva, uzun zamandır seni göremeyince merak ettim. Umarım bir sıkıntı, problem yoktur. Yokluğun hissediliyor. Esra'yı çok öperim...

    YanıtlaSil
  10. Canım Öğretmenler günün kutlu olsun,uzun zamandır yazmıyorsun,Esra ve sen umarım iyisinizdir. yazmıyor olman aklımda olmana engel değil ,esranın iki emziği ağzına sokup gezdiği günleri unutmuyorum:)) şimdi büyüdü okullu oldu.her şey yolundadır umarım, sevgiler.

    YanıtlaSil