8 Ocak 2013 Salı

Küçük Mutluluklar


Dün bütün gece Vali Beyimizin tatil haberi için ciğerci kedileri gibi bekledik durduk. Hazretleri sıcacık evinden ancak gece 00.01 den sonra tatil komutunu iletebildi. kendisini bu kadar cevval, bu kadar eli çabuk ve hızlı davrandığı, herkesin uyuduğu saatte haberi verdiğini ve özellikle bugün tatil yapamayacak ve küçük çocuğunu bırakacak yer bulmakta zorlanacak anneleri mağdur ettiği için tebrik ediyorum.

Neyse gelelim konumuza. Bugün salı. Benim takvimime göre Kara Salı. Zira hem ders saatim fazla hem de bahçe nöbetim var bugün. Aylardır hastalıktan kurtulamayışımın müsebbibi bu nöbet. Okulumuzda her ahval ve şeraitte nöbet yerinde olunur da. O yüzden bugünün tatil olması benim için bir kat daha değerli. Azıcık yırtmış oluyorum da nöbetten :)

Ben de sabah işlerimi bitirdim. Esra'yı doyurdum, uyuttum. Keyif yapayım dedim. Sahlebimi alıp kar manzarasına Karşı kuruldum.bundan güzel keyif olabilir mi?Küçük şeyler de gerekiyor bazen insana. Hatta insana gereken küçük şeyleri görmek için göz...

Kitap: Kitaplaşalım mı etkinliğinde eşleştiğim sevgili Dr. Vildan'a aldığım bir kitaptı. Ben de sonradan merak ettim ve kendime de aldım. Ayfer Tunç ilk defa okuyacağım. Bu arada Doktorcuğumun da bloğunun doğum günüymüş. Nice senelere inşallah...

Ayraç: Yine Kitaplaşalım mı etkinliğinden sevgili Kırmızı Evin Cadısı Gizem'in el emeği göz nuru ayracı. Kullandıkça anıyorum kendisini..

Küçük mutlulukların hep bizlerle olması dileğiyle...

12 yorum:

  1. Kitap arkadaşım benim kitap ayracımda her daim kitabımın arasında.Baktıkça bende mutlu oluyorum:)Küçük,büyük mutluluk hep yanıbaşında olsun..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyi okumalarda kullan canım :)Amin. inşallah

      Sil
  2. Güzel bir gün olsun size

    YanıtlaSil
  3. Keyifli okumalar canım, özlettirme kendini, daha çok yaz :)

    YanıtlaSil
  4. teşekkürler elimden geleni yapacağım artık.

    YanıtlaSil
  5. Güzel arkadaşım benim,kitap okumak için geniş zamanlar arıyorum,sayfa kokularını özlüyor insan...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İki çocukla çok zor Nedimecim yaaa

      Sil