31 Mayıs 2012 Perşembe

Tuvalet Günlüğü 2

^31 Mayıs 2012

Gece boyu yatağı ıslatmadan uyudu çok şükür. Saate bakamadım ama sabah ezanı okunuyordu ağladığında. Önceki gün 16,30 dan bu yana tuttuğu çişini lazımlığa yaptı :))) Çok mutlu oldum ilk defa yaptı çünkü. Ayrıca bu kadar saat tutmasından sonra rahatlaması da sevindirdi beni. Sabah ezanından bu yana hala yok çiş. Tutuyor biliyorum. Sık sık çişim geldi demesine rağmen yapmıyor. Bakalım nereye kadar gidecek.

Çişini yaptığında gece uyusunu bölemmek için ödüllendiremedim. belki uygun bir saat olsaydı ödülün aşkına bugün de yapabilirdi.

Tuvalette geçirdiğimiz zamanlar da çok eğlenceli ve keyifli olmaya başladı. Bugün kupkuruyuz vesselam.

Evet neredeyse on iki saat aradan sonra ikinci defa çişini lazımlığa yaptı. Adaptörü istedi önce sonra ne estiyse korktu ondan. tekrar lazımlığa döndük. Sanki sızlıyomuş gibi ağlamaklı vıyaklamalı alkış kıyamet eşliğinde zafere ulaştı :))) Şu anda ödülü olan dondurma yoğurdunu yiyor :)))

4 yorum:

  1. bilirim bu zamanları, annelerin sabır taşına döndüğü zamanlar tuvalet eğitimidir. Esracık, 2 günde epey yol almış. İkinize de kolay gelsin, yaşasın bebek bezsiz hayat:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet sabır ya en önemlisi. Bakalım bezsiz hayata başladığımızda göreceğiz bizi neler bekliyor :))

      Sil
  2. oooff allah kolaylık versin.ben de bu yaz alıştırmayı düşünüyorum oğlumu.birkaç kez denedim hiç oralı değil.düşündükçe kasıyor aslında zor olacak gibi.tavsiyelerinizi dikkate alırım..

    YanıtlaSil
  3. off en sıkıntılı zamnalar bunlar.Allah yardımcın olsun canım.neyseki kısa sürede sorun çözülmüş gbi.ama çocuk bu ne yapacağı belli olmaz.

    YanıtlaSil